logo.png, 0 kB
ЯмболСвят
Начало
ИЗБОРИ 2011
Всички новини
Кметът
Администрация
Обсъвет
Политика
Полиция
Документи
Личности
Депутати
Творчество
Другости
ЯмболСвят
Аудио Новини
Реклама
Икономика
Анкета
Форум
Архив
Web Камера
Карта
Видео новини
Платени
Реклама
ипотпал
Справочник
Избори
ИГРИ
Издателство "ЕРА"
Правила за ползване
Зелен Ямбол
Обяви
Реклама...
Kaталог
Обяви

Али Найт, Лъжи
Оценка: / 0
СлабОтличен 
12/03/2012 10:03
http://www.yambolnews.net/images/stories/adv/books-2012/Laji-Rekl-250.jpgАли Найт

Лъжи

Познаваш ли най-близките си...Името ми е Кейт Форман и съм голяма късметлийка. Приятелите и семейството ми често ми го казват и аз искрено го вярвам. Успехите ми са много – от осем години съм омъжена за най-прекрасния човек на света и имаме две хубави, здрави деца и къща, много по-голяма и величествена, отколкото съм си представяла, че ще имам. На трийсет и седем години съм, не ми се налага да боядисвам косата си и все още нося дрехите, които съм си купила, преди да се роди дъщеря ми. Не ме интересува дали е случайно, програмирано, усилена работа или шанс. Щастлива съм и Пол също и само това има значение.

Но в една нощ животът на Кейт се преобръща.
Тя чува, как някой прониква в дома й. Въоръжена с бухалка за крикет, нахлува в кухнята с единствената мисъл да защити децата си. Но далеч не е подготвена за това, което открива там. Съпругът й Пол лежи пиян на пода, изцапан с кръв и мърмори несвързано. На следващия ден твърди, че е блъснал куче.
Когато красива млада колежка на Пол е открита мъртва, у Кейт назряват подозрения, които могат да съсипят добре уредения й живот. Дали съпругът й е убиец?  Дали е имал афера с тази жена? Да сподели с полицията е най-логичното решение, но би ли могла да предаде бащата на децата си?
Съмненията я тласкат към отчаяно търсене на истината. Лъжите и манипулациите я водят в различни посоки и към различни заподозрени. Постепенно Кейт разбира, че не може да се довери на никого. Но не може и да се откаже. Бъдещето на семейството й е заложено на карта, а истината съвсем не е толкова ясна, колкото изглежда. Но най-страшният въпрос, на който Кейт трябва да си отговори, е дали изобщо познава съпруга си.  
Али Найт достига до изненадващи психологически прозрения и разкрива майсторски страховете и дилемите на една обикновена жена, поставена в екстремна ситуация. Доверието, почтеността и лоялността са умело втъкани в историята. Найт успява да създаде изключително наситено усещането за опасност, подчертано и от пълната непредвидимост на обратите в сюжета.  Интригуващият и оригинален сюжет на романа се допълва от модерен език и стил.

За автора:
Али Найт, чието истинско име е Алисън Потър, е работила като журналист и редактор в BBC и авторитетните вестници „Гардиън” и „Обзървър”. Участва в екипите, осъществили някои от най-успешните маркетингови програми в уебсайтовете на „Дейли Мейл” и „Ивнинг Стандарт”. Живее в Лондон със семейството си.


320 страници
Цена – 14.00 лв.

Тагове: Книги от Издателство ЕРА

Още по темата

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.
Влезте или се регистрирайте.
Напишете първия коментар за тази статия
RSS comments

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6

 
 
 


Книги от издателство ЕРА
НАЙ-ЧЕТЕНО ДНЕС
НАТИСНИ ЗА ГОЛЯМА СНИМКА
 


(C)2005 ЯмболСвят . Powered by Joomla!.