www.JAMBOL.org :: Преглед на тема - КИРИЛ ТОДОРОВ- най- подходящият кмет
www.JAMBOL.org Форуми www.JAMBOL.org
Добре дошли във форумите на ЯМБОЛ свят

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

КИРИЛ ТОДОРОВ- най- подходящият кмет
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.JAMBOL.org Форуми -> Община Ямбол
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
YMEN
нормален човек

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 17:51    Заглавие: КИРИЛ ТОДОРОВ- най- подходящият кмет Отговорете с цитат

Кирил Тодоров е най-добрият избор за този град. Колкото и лош да е, Ямбол процъфтя по негово време. Аз съм ЗА Кирил Тодоров
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
progres
master на форумите

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципно и аз съм ЗА Кирил Тодоров и не веднъж съм го казвал . Малко темата е ни в клин , ни в ръка , ама карай лаф да става Smile

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
osama
world class човек

Местожителство: Пещерите "Тора - Бора"

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бяхме(те) мислили на изборите!
нормален човек

Местожителство: ямбол

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:53    Заглавие: Отговорете с цитат

....що бе.....добре ***** ,или щото направи нов тласкател преди 3 години,или щото ни уреди за вечни времена с най-чистия,нов и коректен и точен автобусен транспорт на света..... автобуси приличащи на музейни експонати от ранните години на съвременното автобусостроене,или щото асфалтира де що има улица и сега всичко е в асфалт та чак дрънка......и не се налага да запълват дупките....дето не са от вчера,от миналата година,ами и от неговото време има бая така кат гледам,или щото града се разкраси и разхубави като използва нещо от предприсъединителните еврофондове(в това число и за ремонт и реконструкция на зала "Диана"......),или защото някой е (не)засаждал борови дръвчета и растения и е взимал пари за това,при това не малко,ако не вярваш питай некой светнат да ти каже колко е далаверата от това (не)озеленяване,не е малка за мащабите на град като Ямбол,или щото откри японска фабрика и услужливо им подсказа че не е нужно заплатите в Ямбол да са по големи от надницата на един датски тенекеджиия за един ден......350 лв.....или щото като цяло е станал ако не по-беден,то поне пак толкова състоятелен......ттц......според мен е станал по-богат.

По-леко моля. Админ
Върнете се в началото
red army
нормален човек

Местожителство: ямбол

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:11    Заглавие: Отговорете с цитат

...."добре *****.."...... просто исках да кажа че уважаваше секретарката си повече от колкото изискват служебните ангажименти.....достатъчно цензурно ли го казах.
Върнете се в началото
osama
world class човек

Местожителство: Пещерите "Тора - Бора"

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, може би не е най подходящия, но определено беше по добър от сегашния!

Последната промяна е направена от osama на Чет Мар 18, 2010 20:29; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
progres
master на форумите

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Red army или по-скоро red rubbish . Благодарение на Кирил Тодорв имаме 4000 работни места и безработицата сега не е 20% . Когато екскмета предложи заем за пътищата red rubbish го отхвърлиха , да ти припомня ако не помниш . А преди да станат автобусите боклуци те бяха свястни , аз лично съм се взоил и в началото като ги пуснаха и след това , причината според мен е в лошите пътища , а иначе преди тва ситуацията бе "по-добра" возехме се в автобусите на Диана Бус със средна възраст 25 години (тва през 2006г.) същото дружество , което бе източвано през всички години . Иначе за реконструкцията на Диана фирмата бе избрана още през мандата на Николинка ако не се лжа .
Относно заплатите - е при положение ,че персонала 80%-90%% е с основно или средно образование , а някои едва знаят да пишат (не всички) 1000лв. заплата да искаш е смешно Very Happy Very Happy

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
naskomasko
нормален човек

Местожителство: Кишинев

МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2010 7:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Аааа,за Киро Несретника ли говорите? Не мога да повярвам,че той има привърженици. Явно всички са в този форум!
христина Христова
играч

МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм във възторг от когото и да е от предишните градоначалници, но истината е в компетентния избор.
Не Кирил Тодоров, а Ангел Тепсизов е в основата на успехите на предното управление. И ако трябва да се избира между доказали можещи то той е сред тях.

Избора трябва да бъде направен от образовани,уважавани и доказани ямболлий с уговорка всеки да залижи името си.
Върнете се в началото
христина Христова
играч

МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за правописа - "заложи името си"
Върнете се в началото
дебеловрат
world class човек

МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Както казва чичко Фройд: Няма случайни езикови грешки. Всичко е плод на "подсъзнателното". Laughing Laughing
Върнете се в началото
jorko_s
world class човек

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2010 8:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Започнаха ли кметските избори ? nedoverie

Само Кирчо и Тепсизов ли са кандидатите ?
Няма ли други мераклии да си "ЗАЛИЖАТ" имената ? ezik
blond
новобранец

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2010 10:53    Заглавие: ТОЗИ КИРО Е ЗА ЛУДНИЦА Отговорете с цитат

Абе, YMEN i Progres вие двама как можете да пишете това. Ако бяхте видели това което аз видях петър вечер в една ямболска дискотека, щяхте да си изриете постовете. Досега разглеждах този чуден ямболски сайт и форуми но не бях писала. Въпросният бивш кмет, който живее от доста време с една моя непозната жена, но съм я виждала многократно по улиците телевизията и с него по заведения, дискотеки оная вечер видяхме невиждан сценарий. Киро влезе в бара с една жена, друга разбира се цяла вечер се целуваха и прегръщаха докато неговата жена стоеше на тяхната маса. Според вас такъв човек става за кмет? Стана за смях пред всички вашият любим кмет. Ама той от години е за смях. Това ли отново заслужава градът ни? Да гони фусти не общински дела
Върнете се в началото
cartoonmartoon
Администратор

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2010 17:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Има нещо гнило в целия пост.
А пък с последното изречение направо ме застреля. Но иначе имаш право на мнение, разбира се.
Those who don't understand, don't matter.
NIL SATIS NISI OPTIMUM
Върнете се в началото
progres
master на форумите

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2010 18:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Има нещо гнило в целия пост.

Съгласен съм ! А и незнам каква връзка има професионалния живот на човек, с личният му ? Всеки е свободен да прави (в рамкиуте на закона де) какво си поиска и едно от конституционно защитените права е правото на избор - примерно .

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.JAMBOL.org Форуми -> Община Ямбол Часовете са според зоната GMT + 1 Hour
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети