| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
YMEN нормален човек
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 17:51 Заглавие: КИРИЛ ТОДОРОВ- най- подходящият кмет |
|
|
| Кирил Тодоров е най-добрият избор за този град. Колкото и лош да е, Ямбол процъфтя по негово време. Аз съм ЗА Кирил Тодоров |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
progres master на форумите

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 18:25 Заглавие: |
|
|
Принципно и аз съм ЗА Кирил Тодоров и не веднъж съм го казвал . Малко темата е ни в клин , ни в ръка , ама карай лаф да става  _________________ Лошото на книжните пари е, че те носят изгода на едно малцинство, способно да манипулира парите, като се гаври с цяло поколение, което честно е работило и пестило
|
|
|
 |
osama world class човек

Регистриран на: 06 Юни 2007 Мнения: 534 Местожителство: Пещерите "Тора - Бора"
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:02 Заглавие: |
|
|
Да бяхме(те) мислили на изборите! _________________
 |
|
|
 |
red army нормален човек
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 19:53 Заглавие: |
|
|
....що бе.....добре ***** ,или щото направи нов тласкател преди 3 години,или щото ни уреди за вечни времена с най-чистия,нов и коректен и точен автобусен транспорт на света..... автобуси приличащи на музейни експонати от ранните години на съвременното автобусостроене,или щото асфалтира де що има улица и сега всичко е в асфалт та чак дрънка......и не се налага да запълват дупките....дето не са от вчера,от миналата година,ами и от неговото време има бая така кат гледам,или щото града се разкраси и разхубави като използва нещо от предприсъединителните еврофондове(в това число и за ремонт и реконструкция на зала "Диана"......),или защото някой е (не)засаждал борови дръвчета и растения и е взимал пари за това,при това не малко,ако не вярваш питай некой светнат да ти каже колко е далаверата от това (не)озеленяване,не е малка за мащабите на град като Ямбол,или щото откри японска фабрика и услужливо им подсказа че не е нужно заплатите в Ямбол да са по големи от надницата на един датски тенекеджиия за един ден......350 лв.....или щото като цяло е станал ако не по-беден,то поне пак толкова състоятелен......ттц......според мен е станал по-богат.
По-леко моля. Админ |
|
|
 |
red army нормален човек
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:11 Заглавие: |
|
|
| ...."добре *****.."...... просто исках да кажа че уважаваше секретарката си повече от колкото изискват служебните ангажименти.....достатъчно цензурно ли го казах. |
|
|
 |
osama world class човек

Регистриран на: 06 Юни 2007 Мнения: 534 Местожителство: Пещерите "Тора - Бора"
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:16 Заглавие: |
|
|
Добре де, може би не е най подходящия, но определено беше по добър от сегашния! _________________

Последната промяна е направена от osama на Чет Мар 18, 2010 20:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 20:22 Заглавие: |
|
|
Red army или по-скоро red rubbish . Благодарение на Кирил Тодорв имаме 4000 работни места и безработицата сега не е 20% . Когато екскмета предложи заем за пътищата red rubbish го отхвърлиха , да ти припомня ако не помниш . А преди да станат автобусите боклуци те бяха свястни , аз лично съм се взоил и в началото като ги пуснаха и след това , причината според мен е в лошите пътища , а иначе преди тва ситуацията бе "по-добра" возехме се в автобусите на Диана Бус със средна възраст 25 години (тва през 2006г.) същото дружество , което бе източвано през всички години . Иначе за реконструкцията на Диана фирмата бе избрана още през мандата на Николинка ако не се лжа .
Относно заплатите - е при положение ,че персонала 80%-90%% е с основно или средно образование , а някои едва знаят да пишат (не всички) 1000лв. заплата да искаш е смешно  _________________ Лошото на книжните пари е, че те носят изгода на едно малцинство, способно да манипулира парите, като се гаври с цяло поколение, което честно е работило и пестило
|
|
|
 |
naskomasko нормален човек
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 7:04 Заглавие: |
|
|
Аааа,за Киро Несретника ли говорите? Не мога да повярвам,че той има привърженици. Явно всички са в този форум! _________________ Я из Аврена, дядя! |
|
|
 |
христина Христова играч
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:04 Заглавие: |
|
|
Не съм във възторг от когото и да е от предишните градоначалници, но истината е в компетентния избор.
Не Кирил Тодоров, а Ангел Тепсизов е в основата на успехите на предното управление. И ако трябва да се избира между доказали можещи то той е сред тях.
Избора трябва да бъде направен от образовани,уважавани и доказани ямболлий с уговорка всеки да залижи името си. |
|
|
 |
христина Христова играч
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:05 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за правописа - "заложи името си" |
|
|
 |
дебеловрат world class човек
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 13:26 Заглавие: |
|
|
Както казва чичко Фройд: Няма случайни езикови грешки. Всичко е плод на "подсъзнателното".  |
|
|
 |
jorko_s world class човек
|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2010 8:42 Заглавие: |
|
|
Започнаха ли кметските избори ?
Само Кирчо и Тепсизов ли са кандидатите ?
Няма ли други мераклии да си "ЗАЛИЖАТ" имената ?  _________________ "Всеки народ си заслужава управниците!" |
|
|
 |
blond новобранец
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2010 10:53 Заглавие: ТОЗИ КИРО Е ЗА ЛУДНИЦА |
|
|
| Абе, YMEN i Progres вие двама как можете да пишете това. Ако бяхте видели това което аз видях петър вечер в една ямболска дискотека, щяхте да си изриете постовете. Досега разглеждах този чуден ямболски сайт и форуми но не бях писала. Въпросният бивш кмет, който живее от доста време с една моя непозната жена, но съм я виждала многократно по улиците телевизията и с него по заведения, дискотеки оная вечер видяхме невиждан сценарий. Киро влезе в бара с една жена, друга разбира се цяла вечер се целуваха и прегръщаха докато неговата жена стоеше на тяхната маса. Според вас такъв човек става за кмет? Стана за смях пред всички вашият любим кмет. Ама той от години е за смях. Това ли отново заслужава градът ни? Да гони фусти не общински дела |
|
|
 |
cartoonmartoon Администратор

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2010 17:52 Заглавие: |
|
|
Има нещо гнило в целия пост.
А пък с последното изречение направо ме застреля. Но иначе имаш право на мнение, разбира се. _________________ Evertonians are born, not manufactured,
We do not choose, we are chosen,
Those who understand need no explanation,
Those who don't understand, don't matter.
NIL SATIS NISI OPTIMUM |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2010 18:52 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Има нещо гнило в целия пост. |
Съгласен съм ! А и незнам каква връзка има професионалния живот на човек, с личният му ? Всеки е свободен да прави (в рамкиуте на закона де) какво си поиска и едно от конституционно защитените права е правото на избор - примерно . _________________ Лошото на книжните пари е, че те носят изгода на едно малцинство, способно да манипулира парите, като се гаври с цяло поколение, което честно е работило и пестило
|
|
|
 |
|