Чет12142017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет НЕДОУМЕНИЕ!!!Наистина, странно защо г-н Иван Кърцъков, който


НЕДОУМЕНИЕ!!!Наистина, странно защо г-н Иван Кърцъков, който

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1105 пъти


е получил писмено  отговорите на задаваните днес на сесията на ОбС на Ямбол от него въпроси, вместо да коментира отговорите им, задаваше същите  въпроси, се чудят и общински съветници, останали в залата /хрантутниците на Славов гербероните напуснаха. И правилно са напуснали, след като отговори има..

Според нас, нормално е, а и Правилника го разрешава в случая...да се коментират отговори, които   г-н Кърцъков ги е получил преди дни. Но ние отразяваме ставащото в реално време. 

Странна работа. На следващата сесия председателят Ибришимов ще оповестявал отговорите, които Кърцъков получил преди дни...а Кърцъков ще ги коментирал. Тоест не да се дискутират в реално време, а да се търси май май-медийна изява. Колко човека гледат директните предавания на сесиите  си мислите? Ми, питайте Румен Гърдев...
Не е нормално и не е честно, в името на фейсбук-медиийни изяви да се имитира дейност. Щом въпросите са сериозни и има сериозни отговори. Работи се по същество.
Извиняваме се на читателите и на председателя Ибришимов в случая...Не че той с това, ако беше почтен в случая, а не Славовец, да започне. Като има отговорите дадени да ги оповести...Не да го правел на следваща сесия. Заплатка, майна, от една страна - парички ,и фейсбук-медийни фойерверки, вместо сериозно отношение към проблема, , за съжаление от другата..

Последно променена наЧетвъртък, 28 Септември 2017 14:05
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2